DSCF8556-2
Onze aanpak om tot een muurschildering te komen is zeer persoonlijk. Het liefst gaan we aan de slag met betekenisvolle elementen uit uw leefwereld. Dit kunnen foto’s zijn, verhalen of herinneringen. Dit kunnen uw artistieke of architecturale voorkeuren zijn. Dit kan een moodboard of een pinterest pagina zijn.


Eerste gesprek
Bel of email ons een beschrijving van uw project: de grootte en kwaliteit van de muur, de ruimte waarin het schilderij zou komen, een richting die u misschien al voor ogen heeft. Aan de hand hiervan proberen wij zoveel mogelijk concrete informatie te geven. Indien u dat wenst, maken we een afspraak om langs te komen. Met behulp van ideeën en beelden brainstormen we samen met u om een beter idee te krijgen van de artistieke richting. Belangrijk om te weten dus, is dat een ontwerp altijd groeit uit een ontmoeting tussen klant, schilder en muur.

Ontwerp
Nadat u beslist heeft om met ons verder te werken, maken wij minstens twee verschillende ontwerpen. Deze ontwerpen ontvangt u in twee vormen: het ontwerp op zich en het ontwerp ingebed in de ruimte – zodat u zich een idee kan vormen van de impact van het schilderij op de omgeving. We spreken opnieuw af en bekijken de ontwerpen samen, om zo te komen tot een finaal ontwerp. Dit ontwerp is een handleiding. Schilderen is een artistiek proces en daar horen improvisaties bij.

DSCF6522-2

Schilderen
We bespreken samen het werkschema en de nodige voorbereidingen van de ruimte en de muur. Tijdens het schilderen bent u steeds welkom om naar de vorderingen te komen kijken. We vinden het belangrijk om contact te blijven houden met de klant tijdens dit proces.
We zijn pas tevreden wanneer het werk helemaal in overeenstemming is met uw ideeën, wanneer het past binnen onze eigen artistieke visie en wanneer de muurschildering perfect integreert in de ruimte.