_DSF3492We bieden met STUDiO iO een unieke interactie aan tussen opdrachtgever en kunstenaar – een ervaring die verder gaat dan het kopen van een schilderij. We bieden schilderijen aan die geïnspireerd zijn op uw leven en die uitdrukking geven aan uw individualiteit, zowel qua thema, omvang als ligging van uw werk. 

We schilderen bij voorkeur rechtstreeks op de muur (hoewel ook panelen of doeken mogelijk zijn). Met acrylverven en borstels. Bruisend met reliëf en leven. Uniek en kwaliteitsvol. Met veel oog voor detail.

We doen dit omdat we houden van kleur en verf, van grote beelden en van de kracht van kunst. Omdat we graag een traditie verderzetten die reikt tot de oerschilderijen in de grotten van Lascaux, over de adembenemende fresco’s van Pompeï en de Italiaanse Renaissance meesters, langs de sociale en politieke statements van twintigste eeuwse muralisten. 

DSCF3003We doen dit omdat uit elke ontmoeting met een klant nieuwe en onvoorspelbare schilderijen groeien. Omdat we graag inspiratie halen uit uw persoonlijke verhalen. Omdat we staan te popelen om u en uw muur te ontmoeten.

 

 

 

STUDiO iO zijn Elke Thuy (°1982) en Bruno Herzeele (°1975). Wij wonen in Antwerpen met onze twee kinderen.