Waarom een muurschildering?
Mensen zijn op zoek naar steeds nieuwe manieren om hun individualiteit te tonen, of om iets unieks toe te voegen aan hun leven – iets dat niemand anders heeft. Een muurschildering ontstaat vanuit een ontmoeting tussen de klant, de kunstenaar en de muur. Wij gaan in dialoog met uw ideeën, verhalen en omgeving. Dit proces alleen al garandeert de individualiteit en het unieke karakter van uw muurschildering. 

DSCF0418Waarom een muurschildering? Omdat wij beloven dat de uiteindelijke ontmoeting tussen een muurschildering en de klant steeds zal bloeien tot een bijzondere relatie met een onvergelijkbare waarde.

Ik heb zelf geen enkel idee, kunnen jullie mij helpen met een ontwerp?
Dit doen we het liefst. We laten ons graag inspireren door persoonlijke en intieme momenten uit een leven, door de ruimte waar de muur zich bevindt, door de aard van een product of de stijl van de architectuur. Uit dit amalgaam van indrukken ontstaan de beste ontwerpen. Wij leven ons graag in uw leefwereld in, om zo tot het best mogelijke
ontwerp te komen voor uw muur.

Hoe wordt de prijs van een muurschildering bepaald?
Door onze persoonlijke aanpak zijn we minstens twee dagen bezig met de voorbereiding (met de klant de richting kiezen, ontwerpen, de ontwerpen bespreken, …). Door de wijze van schilderen (laag over laag om diepte en gevoeligheid te creëren) zijn we minstens twee dagen bezig met het schilderen. Prijzen voor muurschilderingen starten daarom vanaf 1700 euro. Een paar voorbeelden. Voor +/-2500 euro schilderen wij een gepersonaliseerde hedendaagse muurschildering op een standaard binnenmuur van 12m². Voor een standaard binnenmuur van 25m² ligt de prijs rond de 3500 euro. De belangrijkste factoren die de prijs bepalen zijn: de afmetingen, toestand en ligging van de muur.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u met een concrete prijsvraag zit. We kunnen vrij snel een prijsindicatie geven aan de hand van een eerste gesprek of mail. We beantwoorden elke vraag met evenveel plezier en we komen graag vrijblijvend bij u langs.

_DSF2988Welke verf wordt er gebruikt?
Wij werken met de beste
acrylverven. Afhankelijk van de opdracht werken we met Winsor&Newton verven of Golden Heavy Body verven voor de toplaag, en met een gamma aan mediums en gels van dezelfde merken om reliëf en textuur te creëren. Afhankelijk van de duurzaamheidsvereiste is het een optie om het volledige werk te vernissen. Voor muurschilderingen buiten, gebeurt dit altijd.

Heeft u nog andere vragen klik dan hier.